Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Portfolio » Marketing Madness

Marketing Madness

2017 was een interessant en leerzaam jaar. Een jaar dat wij goed wilden afsluiten door onze relaties op een ludieke manier mee te nemen in onze aanpak. Met ons spel Marketing Madness laten wij hen ervaren hoe wij bedrijven in de juiste richting zetten.

Relatiegeschenk

Hoe zorg je ervoor dat je goed anticipeert op veranderingen in de markt en dat je je concurrenten voor blijft? En hoe zorg je ervoor dat je bedrijf weer goed aansluit op de behoefte van je doelmarkt? Deze en meer vragen komen aan bod in ons spel Marketing Madness. Het spel hebben we speciaal ontwikkelt als relatiegeschenk en eind 2017 aan al onze relaties toegestuurd.

 

Marketing Madness is het resultaat van het opfrissen van onze eigen strategie, waarbij de centrale boodschap is: “Ministry of Marketing zet je in de juiste richting”

 

Ministry of Marketing Zet je in de juiste richting

Marketing Madness is het resultaat van het opfrissen van onze eigen strategie, waarbij de centrale boodschap is: “Ministry of Marketing zet je in de juiste richting”. De gedachte hierachter is dat Ministry of Marketing bedrijven helpt te anticiperen op een vernieuwende markt. We vertalen duidelijke analyses naar een scherpe strategie en creatief concept. Ondertussen betrekken we medewerkers en ondersteunen we actief in de implementatie. Zo versterken we de marktpositie en ontstaat er een solide basis waarop organisaties zelf verder kunnen bouwen.

Tijdens het spelen van Marketing Madness ervaar je hoe we gezamenlijk gegronde keuzes maken, maar ook welke valkuilen je kunt tegenkomen wanneer je even niet oplet. We loodsen je door het proces, van scherpe analyses tot creatieve concepten. Zo versterk je je marktpositie en ontstaat er een solide basis waarop je verder kunt bouwen.

Nieuwsgierig geworden naar het spel? Neem dan contact met ons op via info@ministryofmarketing.nl.

  • Marketing Madness

TAGS:

  • campagne
  • marketing madness
  • ministry of marketing

Samenwerkende partijen:

  • Drukker:
  • Vormgeving:
Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.