Bel ons: +31 (0)30 410 0700 volg ons:

Home » Marketingadvies en Organisatie » B2B Leadgeneratie Website

Een website voor ondernemers die leads willen.

B2b leadgeneratie website

Stel je eens voor dat je daadwerkelijk omzet haalt uit je website. Geen toevalstreffers, maar door een doelgroepgericht contentplatform te creëren. Met B2B Leadgeneratie Website verbeteren en ontwikkelen wij websites die een constante stroom leads opleveren.

Met een B2B Leadgeneratie Website laten we je doelgroep(en) naar je toe komen. Wij creëren een platform waar alle relevante informatie over een bepaald onderwerp te vinden is. En te vinden blijft. De content die je deelt via vluchtige platforms als Facebook, LinkedIn, Twitter of een nieuwsbrief verdwijnt uit het zicht van Google. Op een website blijft deze content vindbaar zolang je het online laat staan.

Positioneren als bron van kennis en autoriteit in je vakgebied

Een eigen contentplatform is de ideale balans tussen het bouwen aan en exploiteren van je merk. Het positioneert je bedrijf als een bron van kennis en autoriteit in jullie vakgebied en het vergroot de (online) zichtbaarheid van je organisatie. De bezoekers komen op een of andere manier op je website terecht omdat zij gericht gezocht hebben naar een onderwerp waar jullie over hebben gepubliceerd. Je krijgt zo rechtstreeks contact met potentiële klanten en nieuwe medewerkers.

Om te komen tot een leadgeneratie website doorlopen we samen de volgende stappen:

1. Bepalen van een niche;
2. Customer journey vaststellen;
3. Propositie ontwikkeling;
4. Online marketingcommunicatie strategie creëren;
5. Mogelijkheid tot automatiseren verkennen en uitwerken;
6. Wireframe website uittekenen;
7. Webdesign en -bouw;
8. Uitvoering van de online marketingcommunicatie strategie;
9. Maandelijkse evaluatie met behulp van behaalde resultaten, Google, Facebook en LinkedIn Analytics;
10. Optimalisatie door o.a. A/B-testing, prijsstrategie, design en procesoptimalisatie.

Na de opstartinvesteringen en opstartfase van enkele maanden tot een jaar is jullie contentplatform een winstgevend project met een potentiële opdrachtengroei van ruim 200% in het eerste twee jaar.

Neem contact op

Met online leads omzet verdubbelen?

Download de GRATIS whitepaper en leer hoe je succesvol een lead genererende content-platform opzet en je bedrijf tot dé autoriteit in je vakgebied maakt.

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.