Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Marketingadvies en Organisatie

Marketing is geen kortetermijntruc

Trends en hypes, ze komen en gaan. Marketing is geen kortetermijntruc, maar een proces dat de hele organisatie raakt. Door marketing en beleveniscommunicatie te combineren zorgen wij voor een duurzaam groeiresultaat en beweegt jouw bedrijf mee met de veranderingen in de markt.

Jij ziet mogelijkheden, wij helpen je die ambitie te realiseren

Je omgeving verandert continu. Je team niet. Via onze analyses en workshops krijg je inzichten en praktische tips over het verbeterpotentieel van de (online) commerciële en marketingactiviteiten en over de wijze waarop deze zijn georganiseerd. Via onze trainingen, simulaties, adviezen en live-ervaringen zorgen wij voor impact die je nodig hebt om te bouwen aan een duurzame solide basis voor je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij en je team zien wat nodig is om het potentieel te benutten. Daarbij geven we jouw mensen die verbeeldingskracht en maken jouw bedrijf onderscheidend zichtbaar.

Regie op de markt

Aan de hand van onze jarenlange b2b en b2c marketingkennis en -ervaring maken we onderbouwde keuzes en kun je met een goed gevoel richting kiezen. Door letterlijk het beeld te vormen van wat er speelt en wat er mogelijk is, maken wij jou en je team bewust van noodzaak, geven we je context en brengen we je koplopers zover dat ze het kunnen. We doen het onderzoek, bepalen de strategie en leveren de nodige concepten om de groei te realiseren. We geven je onze creativiteit, zodat je kan bewegen. Met onze ervaren (interim) marketeers en marketingspecialisten kun je ruggespraak houden, net zoals je dat als werkgever ook doet met bijvoorbeeld een vaste arbeidsrechtsadvocaat of uw accountant. Zo krijg je regie op de markt.

Welk resultaat kun je verwachten?

+ Een solide basis voor alle commerciële en marketingactiviteiten binnen je bedrijf;
+ Duidelijke rollen- en taakverdeling binnen jouw (marketing)organisatie;
+ Draagvlak en betrokken medewerkers die begrijpen welke richten ‘we’ opgaan;
+ Een praktisch uitvoerbaar marketingplan dat resultaat geeft.

Neem contact op

  • Wat zo fijn is, is dat ze op strategisch niveau goed meedenken en tegelijkertijd creatieve invulling geven aan onze vraag.

    Patrick Brunn

    Directeur Unica Bodegraven

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.