Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Marketing Performance Gap? » Website & Content Analyse

Voor bedrijven en organisaties die vinden dat er meer uit hun website gehaald kan worden.

Website & Content Analyse

Vermoed je dat er op jullie website ruimte voor verbetering is maar twijfel je over welke stappen je het beste kunt nemen? Met de Website & Content Analyse scannen en analyseren onze specialisten jullie site en krijg je inzichten en praktische tips over jullie online verbeterpotentieel.

Bij de Website & Content Analyse kijken we samen door een marketingbril naar wat voor doelen de website voor jullie bedrijf moet hebben. We lichten de website door en geven concrete adviezen over hoe deze ingericht moet zijn om zijn rol optimaal te kunnen vervullen. Vervolgens bepalen we gezamenlijk met jullie hoe deze adviezen het beste te implementeren zijn.

analyseren, INRICHTEN EN Optimaliseren

Dient jullie website vooral als visitekaartje? Dan zoeken we uit hoe jullie site begrijpelijk kan worden opgezet, zodat je met een gerust hart potentiële klanten naar je webpagina kunt verwijzen. Belangrijk is dat de toegevoegde waarde en het aanbod van producten of diensten helder en eenvoudig overkomen. Is jullie website drukbezocht maar mogen er wel wat meer leads uit resulteren? In dat geval geven we aan hoe je zorgt voor de juiste relevante content, uitstraling en praktische navigatie, zodat je je bezoekers optimaal kunt gaan converteren. We kijken dus naar aspecten als:

a. Behoeften in jouw niche (doelgroep);
b. (Online) customer journey;
c. Propositie ontwikkeling;
d. Online marketingcommunicatie strategie (o.a. SEO, SEA en social advertising);
e. Mogelijkheid tot automatiseren verkennen en uitwerken;
f. Wireframe website uittekenen;
g. Webdesign en -bouw;
h. Uitvoering van de online marketingcommunicatie strategie;
i. Maandelijkse evaluatie met behulp van behaalde resultaten, Google, Facebook en LinkedIn Analytics;
j. Optimalisatie door o.a. A/B-testing, prijsstrategie, design en procesoptimalisatie.

Aan de hand van de Website & Content Analyse krijg je concrete verbeterpunten om jullie website verbeteren en een plan van aanpak voor de implementatie.

Neem contact op
Misschien ben je meer opzoek naar
B2B Leadgeneratie Website
+
Verbeter Analyse

Met online leads omzet verdubbelen?

Download de GRATIS whitepaper en leer hoe je succesvol een lead-genererend content-platform opzet en je bedrijf tot dé autoriteit in je vakgebied maakt.

  • Wat zo fijn is, is dat ze op strategisch niveau goed meedenken en tegelijkertijd creatieve invulling geven aan onze vraag.

    Patrick Brunn

    Directeur Unica Bodegraven

In theorie

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.