Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Marketing Performance Gap? » Marketingplan (en -kalender)

Voor bedrijven en organisaties die gericht stappen willen maken.

MARKETINGPLAn (en -kalender)

Zoeken jullie aansluiting bij concurrenten? Willen jullie ‘die volgende stap maken’? Of weet je dat je ‘iets met marketing moet’, maar vind je het lastig om te beginnen? Wij zorgen voor een solide basis voor alle commerciële en marketingactiviteiten binnen je bedrijf.

In het marketingplan bepalen we hoe we doelstellingen voor de korte en lange termijn gaan behalen. Dit maken we zo concreet mogelijk: met meetbare doelstellingen en een marketingkalender. Om hiertoe te komen zijn gedegen analyses noodzakelijk. Daarom is de opmaat voor ons altijd het Verbeterplan, waarmee we jouw marketingorganisatie doorlichten en kijken naar verbeterpunten voor de korte en lange termijn. Op basis hiervan kunnen we een strategische richting bepalen waarmee jouw bedrijf de stappen kan maken die je voor ogen hebt. Dit betekent vooral keuzes maken, want strategie is ook weten waar je niet voor kiest.

Wij werken het liefst op basis van een wederzijds partnerschap. Dat wil zeggen dat het marketingplan het resultaat is van onze gezamenlijke inspanning en vooral het plan van jouw organisatie is. De gekozen strategie en richting moet immers breed gedragen worden. Jullie team moet er helemaal achter staan en er actief navolging aan willen geven. Ook hier kunnen wij een bijdrage in leveren. Onderdelen die in het plan terugkomen zijn:

a. concrete interne en externe analyses;
b. product-marktcombinaties;
c. bepalen van USP’s en UBR’s;
d. constateren pijnverzachters en pijnpunten;
e. bepalen van waardestrategieën;
f. creëren van missie en visie;
g. doelgroepgerichte proposities;
h. marketing(campagne)concept;
i. integraal voorstel van marketingkanalen en -middelen;
j. opstellen van een marketingkalender.

Met onze betrokkenheid krijg je een integraal en praktisch uitvoerbaar marketingplan dat resultaat geeft en dient als solide basis voor al je toekomstige commerciële activiteiten.
Neem contact op

Misschien ben je meer opzoek naar
Waardeproposities
+ Concurrentie Analyse

Met online leads omzet verdubbelen?

Download de GRATIS whitepaper en leer hoe je succesvol een lead-genererend content-platform opzet en je bedrijf tot dé autoriteit in je vakgebied maakt.

In theorie

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.