Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Voor bedrijven en organisaties die online efficiënter willen adverteren

Social advertising

Facebook, LinkedIn, Instagram. Er zijn vele sociale media waarmee je in potentie een groot bereik kunt realiseren onder je doelgroep. Maar waar zit je doelgroep? Met Social Advertising zetten wij een campagne voor je op waarmee je je doelgroep bereikt.

Misschien ben je net begonnen aan het bouwen van je online profiel en kan het aantal websitebezoekers wel wat hoger. Misschien heb je al een dijk van een contentstrategie en kun je op korte termijn wel even wat extra leads gebruiken. Of misschien heb je een leuke actie of een event waar je tegen een relatief laag budget ruchtbaarheid aan wilt geven. Dan kan het soms geen kwaad om een extra duwtje te geven en te adverteren via social advertising.

STructureel of campagne

Adverteren via sociale media kan structureel zorgen voor een consistent bereik en laat je profiteren van het mere exposure effect. Maar ook een kortstondige advertentiecampagne – om bijvoorbeeld een event, product of dienst te promoten – kan van grote waarde zijn. Sociale media bieden de kans om zeer gericht te targeten op een brede variatie aan doelgroepseigenschappen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om specifieke functietitels aan te spreken om de beslissers in B2B trajecten te bereiken. En voor lokale acties is het bijvoorbeeld een optie om postcodegebieden of steden aan te wijzen. Samen doorlopen we de volgende stappen om te komen tot een geschikte advertentiecampagne:

1. Bepalen van de doelen en doelgroepen (kick-off);
2. Propositieontwikkeling;
3. Ontwikkeling van een marketingconcept;
4. Vormgeving en creatie;
5. Copywriting advertenties;
6. Creëren, beheren en publiceren van advertenties via aangewezen kanalen;
7. Maandelijkse evaluatie met behulp van behaalde resultaten, Google, Facebook en LinkedIn Analytics;

Met Social Advertising realiseren we een groot bereik onder jouw doelgroep en zorgen we voor een boost in leads.

Neem contact op
Misschien ben je meer opzoek naar
Merk- en marketingconcepten
Verbeterplan

Met online leads omzet verdubbelen?

Download de GRATIS whitepaper en leer hoe je succesvol een lead-genererend content-platform opzet en je bedrijf tot dé autoriteit in je vakgebied maakt.

  • Jullie campagne gaf het laatste zetje. Nu zijn we preferred supplier van één van Nederlands grootste bedrijven.

    Marco Valk

    Directeur evenementenbureau Co Solo

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.