Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Interim marketingadviseurs en marketeers

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke leidinggevende ervaring op marketinggebied? Of is er een marketeer nodig om een (her)positionering of (online) marketingcampagne te begeleiden? Wij zorgen voor de snelle inzet van een passende interim-professional.

We zijn op ons best in organisaties die een (leidinggevende) specialist missen voor het implementeren van strategische keuzes en het begeleiden van herpositionerings- en verandertrajecten. Onze interim marketingadviseurs en marketeers zijn een ideaal klankbord voor direct en managementteams, weten projectteams op gang te brengen en kunnen zowel offline als online marketingopdrachten vervullen.

Ze opereren in bijvoorbeeld de volgende rollen:

+ commercieel directeur
+ marketing manager
+ communicatieadviseur
+ verandermanager
+ projectmanager
+ etc.

Brede interim ervaring

Onze ervaring als interim marketing- en communicatieprofessionals hebben we opgedaan bij onder anderen Achmea, Cendris, KPMG, McKinsey, Ortec, PostNL, Reed Business en meerdere organisaties in het MKB. Dankzij deze uitgebreide en brede ervaring weten we onze specialisten zich snel volledig op de hoogte te brengen van de specifieke situatie en binnen korte tijd voor resultaat te zorgen.

Enkele recente opdrachten zijn het opzetten van een internationale marketingstrategie voor Eneco eMobility en het structureren van de marketingactiviteiten en -afdeling van een internationaal keurmerk.

 

Onze interim marketing adviseurs en marketeers

Carolien Ottjes Interim Marketeer en Marketing Consultant Hans Dekker directeur adviesbureau Ministry of Marketing Sandor Dorssers Interim Marketeer en Consultant Wiebe Heeres Ministry of Marketing

Carolien

interim senior marketeer
en conceptontwikkelaar

Hans

interim marketing adviseur
en senior marketing manager

Sandor
 (MSc)
interim marketing adviseur
en senior marketing manager

Wiebe
 (MSc)
interim marketeer en marketingadviseur

 

 

Lees hier meer over ons team van specialisten. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jullie organisatie? Neem contact op

  • Wat zo fijn is, is dat ze op strategisch niveau goed meedenken en tegelijkertijd creatieve invulling geven aan onze vraag.

    Patrick Brunn

    Directeur Unica Bodegraven

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.