Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Voor bedrijven en organisaties die hun online profiel willen vergroten.

CONTENTmanagement

Het is binnen het MKB vaak lastig om voldoende tijd te vinden om op consistente basis content te publiceren. Met Contentmanagement nemen wij dit uit handen en zorgen we dat je doelgroep altijd de meest recente én relevante informatie ter beschikking heeft.

Het creëren van bijvoorbeeld portfolioberichten, blogs en kennisdocumenten is al snel iets dat ‘erbij’ gedaan wordt. Terwijl we leven in het content tijdperk. Kennis delen, de persoonlijke kant van je medewerkers laten zien, succesverhalen delen, het zijn ideale manieren om online het vertrouwen van je doelgroep te winnen, waarbij je niet meer afhankelijk bent van klassieke vormen van adverteren en reclame.

conversie door Vertrouwen en top-of-mind

Content draagt bij aan het vergroten van het online profiel van je bedrijf. Je hebt materiaal om op je website te zetten en vervolgens te verspreiden via bijvoorbeeld e-mail, social media en natuurlijk organische vindbaarheid via zoekmachines. Hierdoor verhoog je het aantal contactmomenten met je doelgroep, wat zorgt voor meer vertrouwen. En door contact te onderhouden realiseer je een top-of-mind positie, wat ervoor zorgt dat je potentiële klant aan jou denkt op het moment dat de behoefte aan jouw product of dienst er daadwerkelijk is. Wanneer we contentmanagement opstarten doorlopen we samen de volgende stappen:

1. Bepalen van de behoeften van jouw doelgroep (kick-off);
2. (Online) customer journey vaststellen;
3. Propositie ontwikkeling;
4. Online marketingcommunicatie strategie (o.a. SEO, SEA en social advertising);
5. Maandelijks redactieoverleg met een van onze content specialisten;
6. Maandelijks creëren, beheren en publiceren van content via aangewezen kanalen
7. Maandelijkse evaluatie met behulp van behaalde resultaten, Google, Facebook en LinkedIn Analytics;

Met Contentmanagement voor jullie bedrijf zorgen we voor vertrouwen en een top of mind positie bij jouw potentiële klanten.

Neem contact op
Misschien ben je meer opzoek naar
+ Website & Content Analyse
B2B Leadgeneratie Website

Met online leads omzet verdubbelen?

Download de GRATIS whitepaper en leer hoe je succesvol een lead-genererend content-platform opzet en je bedrijf tot dé autoriteit in je vakgebied maakt.

  • Wat zo fijn is, is dat ze op strategisch niveau goed meedenken en tegelijkertijd creatieve invulling geven aan onze vraag.

    Patrick Brunn

    Directeur Unica Bodegraven

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.