Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Marketingadvies cases

Marketing cases

Onze werkzaamheden voor het geven van goed marketingadvies voeren we intern bij onze klanten uit. De opdrachten zijn vaak van strategische aard en vaak nog niet zover dat het zichtbaar is voor de markt, maar wel een belangrijk en noemenswaardig deel van onze inzet.

In compacte klantprojectteams werken we aan langlopende strategietrajecten die een solide basis vormen voor alle commerciële activiteiten van deze organisaties. De marketingadviescases is een mix van onze werkzaamheden die niet direct zichtbaar zijn voor de buitenwereld, maar wel van vitaal belang voor onze klanten.

Een greep uit de marketingadvies opdrachten

“Als online marketingbureau zijn we tevreden met ons merk, maar hoe kunnen we ons concept verder uitbouwen en scherper in de markt zetten?”

“Wij hebben een online platform dat leads moet genereren voor ons advocatenkantoor. Hoe optimaliseren we dit platform dat er kwalitatief betere leads uit voortkomen?”

+ “In onze communicatie met de doelmarkt ontbreekt structuur, richting en creativiteit. Hoe creëren we dit zo dat de vier wijken in ons stadsdeel consistenter gaan communiceren?”

+ “Onze doelmarkt verschuift van de publieke naar de private sector. Bovendien willen we eerder aan tafel komen. Hoe organiseren we dat?”

+ “Als marktleider zien wij groeikansen in Zuidoost-Azië, Oost Europa en Latijns-Amerika. Hoe pakken we dit gestructureerd aan?”

+ “Er zijn drie business units die ieder voor zich prima draaien, maar op marketingniveau werken ze moeizaam samen. Hoe kunnen we dit patroon doorbreken?”

 

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.