Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Missie & visie

MARKETING IS EEN PROCES, GEEN KORTETERMIJNTRUC

ONZE MISSIE

Een goed doordachte strategie hoort te zijn embed binnen organisaties. Wij spelen een centrale rol bij (her)positioneringsvraagstukken van jonge en gevestigde bedrijven, waarbij wij uw medewerkers betrekken bij de ontwikkeling van de plannen. Daarnaast coachen en sturen we ‘on the job’ teams en individuen. Zo ontstaat intern de nodige draagvlak, creëren we een hefboomwerking en maken we bedrijven commercieel slagvaardiger. De nieuwe marketing strategie van uw organisatie wordt krachtiger gedragen en uitgedragen.

Onze business focus is gericht op midden- en kleinbedrijf. Wij zijn breed maatschappelijk georiënteerd, gebruiken een breed theoretisch kader en houden van een pragmatisch aanpak. Grote organisaties schuwen we niet, omdat onze roots liggen bij (semi-)overheden en een aantal van de ‘big 5’ van organisatieadviesbureaus, banken en verzekeraars.

ONZE VISIE

Wij hebben de ambitie om binnen tien jaar te groeien tot een middelgroot strategisch marketing bureau. Dit realiseren wij o.a. door gericht te netwerken en samenwerkingsverbanden aan te gaan met business-partners.

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.