Interim marketing manager of directeur nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke senior leiderschap op marketinggebied? Of is er een interim marketing manager of directeur nodig om een (her)positionering- of rebrandingproject te begeleiden? Wij zorgen voor de snelle inzet van een passende interim-professional.

Ministry of Marketing marketingadvies Utrecht

Creatief en sterk in Go To Market-strategieën

We zijn op ons best in organisaties die een (leidinggevende) specialist missen voor het ontwikkelen en implementeren van strategische keuzes en het begeleiden van herpositionerings- en verandertrajecten. Onze interim senior marketing managers zijn een ideaal klankbord voor directie- en managementteams. Ze weten projectteams op gang te brengen en hebben een sterke online en offline marketingkennis.

Je kunt ons inhuren als:

+ CMO/marketing directeur
+ marketing manager
+ marktmanager
+ senior marketing- of communicatieadviseur
+ verandermanager
+ projectmanager

Brede interim ervaring

Onze ervaring op marketinggebied hebben we opgedaan bij onder andere Cendris, Eneco eMobility, GMP+ International, Ortec, PostNL en Zilverenkruis Achmea. Dankzij deze brede ervaring weten onze specialisten zich snel volledig op de hoogte te brengen van de specifieke situatie en binnen korte tijd voor resultaat te zorgen.

Enkele recente opdrachten zijn het opzetten van een internationale marketingstrategie voor Eneco eMobility, het structureren van de commerciële en marketingactiviteiten van GMP+ International en onderzoek naar en activeren van de e-commercemarkt B2B-pakketten voor PostNL.

Onze interim marketing managers:

Carolien Ottjes - Ministry of Marketing

Carolien Ottjes

Marketing manager, projectmanager, senior marketeer

Specialist in Imagineering, oftewel conceptontwikkeling. Als interim marketing manager en projectmanager heeft ze zich ingezet voor onder meer Ortec, Pieter van Foreest en ESET. Ze is altijd gefocust op draagvlak en samenwerking met alle belanghebbenden.

Hans Dekker - Ministry of Marketing

Hans Dekker

Marketing directeur, projectmanager, verandermanager

De oprichter van Ministry of Marketing (2012). Hans is zijn loopbaan gestart bij o.a. McKinsey, Postbank en KPMG Consulting. Daarna was hij negen jaar als interim manager betrokken bij organisaties als Achmea Zorg, Ohra, Allianz Schade, AXA/REAAL en De Hypotheekshop.

Sandor Dorssers - Ministry of Marketing

Sandor Dorssers

Projectleider, marktmanager en marketing manager

Onze ideale kandidaat als incompany projectleider van strategische merk- en marketingtrajecten. Een echte B2B2C-marketeer in hart en nieren, met ruim 15 jaar ervaring als (interim) marketingmanager voor PostNL, Cendris en Reed Business.

Wiebe Heeres - Ministry of Marketing

Wiebe Heeres

Marketing manager, projectleider, senior marketeer

Enthousiaste marketingstrateeg met brede ervaring in positioneren en marketing op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met een opleidingsachtergrond in Commerciële Economie en Marketing Management is hij supersterk in analyse en strategie.

“Door de inzet van Ministry of Marketing leidt ons online platform tot veel meer opdrachten en is de omzet in 2017, 2018 en in 2019 verdubbeld.”
Juliëtte Zwinkels - Advocaat Jurable - Zwinkels Advocatuur
Juliëtte Zwinkels
Advocaat en oprichter platform Jurable
Jurable - Specialisten in omgevingsrecht - Ministry of Marketing

Lopende en afgeronde opdrachten: