Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Implementatie en uitvoeren marketingplan

uitvoeren van het marketingplan

Om onze adviezen en concepten tot leven te brengen helpen we bij het uitvoeren van de plannen. Zodat het resultaat dat voor ogen is ook daadwerkelijk behaald wordt. Wij zorgen dat jullie zelf het marketingplan kunnen uitvoeren.

Putten uit een sterk netwerk

Een marketingplan uitvoeren doen we niet alleen. Vaak werken we samen met de vertrouwde leveranciers van onze klanten. Heb je niet zo’n netwerk, dan hebben wij een groot netwerk van gekwalificeerde partijen zoals online specialisten, ontwikkelaars van identiteiten en communicatiestijlen, tekstschrijvers, foto- en videografen. Onze interim marketingcollega’s kunnen direct helpen bij het uitvoeren van het marketingplan. Zo weet je zeker dat alle inspanningen ook daadwerkelijk effect gaan sorteren.

Opzetten van een (nieuwe) marketingafdeling

Het komt voor dat we het advies geven om een nieuwe afdeling marketing of business development op te zetten. Of om een bestaande marketingafdeling anders te organiseren. Omdat we ondertussen jouw bedrijf zo goed kennen, weten we welke mensen en functies het beste passen bij jouw organisatie. Op doortastende wijze leveren wij een bijdrage aan de gewenste veranderingen, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Snel, verfrissend en doeltreffend.

Onze interim marketing adviseurs en marketeers

Carolien Ottjes Interim Marketeer en Marketing Consultant Hans Dekker directeur adviesbureau Ministry of Marketing Sandor Dorssers Interim Marketeer en Consultant Wiebe Heeres Ministry of Marketing

Carolien

interim senior marketeer
en conceptontwikkelaar

Hans

interim marketing adviseur
en senior marketing manager

Sandor
 (MSc)
interim marketing adviseur
en senior marketing manager

Wiebe
 (MSc)
interim marketeer en marketingadviseur

Neem contact op

  • Wat zo fijn is, is dat ze op strategisch niveau goed meedenken en tegelijkertijd creatieve invulling geven aan onze vraag.

    Patrick Brunn

    Directeur Unica Bodegraven

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.