Bel ons: +31 (0)6 348 55 915 volg ons:

Home » Actief en zichtbaar blijven in quarantainetijd: hoe doe jij dat?

Actief en zichtbaar blijven in quarantainetijd: hoe doe jij dat?

Het coronavirus houdt de hele wereld in de greep, Nederland zit binnen en zorgverleners draaien overuren. Als marketingbureau willen we graag iets doen: voor ondernemers die actief en zichtbaar willen blijven in quarantainetijd en voor goede doelen die momenteel wel wat extra hulp kunnen gebruiken.

Uit het oog, niet uit de markt

Daarom hebben we drie laagdrempelige marketingpakketten ontwikkeld. Hiermee kun je die marketingactiviteiten gaan ondernemen die jouw bedrijf actief en zichtbaar houden. Juist in quarantainetijd.

20% van de omzet* die we hiermee binnenhalen, doneren we aan een goed doel naar jouw keuze. Denk bijvoorbeeld aan de Voedselbank, het Rode Kruis, of een lokaal initiatief. Je ontvangt een bewijs van het overgemaakte bedrag.

Welke marketingpakketten bieden wij aan?

ACTIEF EN ZICHTBAAR BLIJVEN IN QUARANTAINETIJD - 3 pakketten_

Klik op de afbeelding om je keuze door te geven. Wij bellen je dan snel terug. Wil je ons liever direct spreken? Bel dan Sandor via +31654365620.

1. Doe-Het-Zelf pakket: Waar loop jij tegenaan? En welke marketingacties en -middelen kan je inzetten? Jij zit vol ideeën, maar je vind het lastig om die te vertalen naar concrete marketingacties. Twee sessies sparren en je kunt een eigen marketingactie opzetten.

2. Sterkste Schakel pakket: Wat zijn de sterke en zwakke schakels van jouw commerciële organisatie? Via een uitgebreid 12P assessment gaan we op zoek naar de sterke en zwakke schakels van jouw interne (marketing)organisatie. Met deze uitkomsten kun je je organisatie verbeteren en krijg je meer commerciële slagkracht.

3. Boven ’t Maaiveld pakket: benieuwd of jouw bedrijf erboven uitsteekt? Behalve het 12P assessment, biedt dit pakket een concurrentieanalyse en een marketingcampagne (inclusief planning) waarmee je écht het verschil gaat maken.

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op om te bespreken wat wij voor jou in deze spannende tijd kunnen betekenen. Voor nu: blijf gezond, help anderen en laten we hopen op een snelle versoepeling van de maatregelen.

* Een opdracht start wanneer 50% van de opdrachtsom aantoonbaar is overgemaakt.
** 20% van de omzet doneren we op het moment dat de opdracht volledig is betaald. Je ontvangt van ons een bewijs van het overgemaakte bedrag.
*** Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief inkoop derden, zoals vormgeving, video, fotografie, advertentiekosten, etc.

 

Copyright © Ministry of Marketing. Alle rechten voorbehouden.